Loading...
Other languages 2017-05-19T00:05:50+00:00

Farsi

Shqip

Pershëndetje dhe Miresevini ne Familienkirche Solingen! Neve do Gëzohemi ne qoft se ju vizitoni Kishen tone. Neve kemi perkthim ne Shqip. Ne qofte se keni pytje mund te na dergoni nje Mesazh. Tek neve ka shume  Shqiptar. Neve do gezohemi ne qofte se ju njofim.